DEU Madde ve Hareket Öğrenci Topluluğu (DEUMHT)

Danışman: Dr. Öğr. Üyesi. Hakan Epik

Topluluk Başkanı:  Dicle Yılmaz

Topluluk Başkan Yardımcıları: Orhan Hakan Onur, Demir Demirdöğen

Sekreter: Enes Ali Vardar

Yönetim Kurulu Üyeleri: Demir Demirdöğen,  Sevilay Beyza Gökçe, Berat Yılmaz, Ayşegül Aktaş

Denetleme Kurulu Üyeleri: Zeynep Berra Destebaş, Emre Güngör, Selman Akın, Burak Özkan

Fanzin Alt Grup Başkanı: Zeynep Berra Destebaş

Robotik Alt Grup Başkanı: Emre Güngör

Eski Başkan:

Pelin Polat (2022-2023)

İnstagram: deumht

E-Mail:  deu.maddevehareket@gmail.com

Madde ve Hareket Öğrenci Topluluğu Hakkında

Madde ve Hareket Öğrenci Topluluğu, Fizik anabilimi üzerine yoğunlaşmakta olan, bünyesine her bölümden öğrenci bulundurmaktan memnuniyet duyan bir topluluk grubudur. Fizik branşı ve başka branşlarla olan etkileşimleriyle alakalı; başta projeler, sohbetler ve sosyal etkinlikler olmak üzere çeşitli aktiviteleri bünyemizde bulundurmaktayız. Amaçlarımız arasında Fiziği, Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerine tanıtmak ve Fizik biliminin üzerindeki önyargı ve korkuyu kırıp öğrencilerin Fizik bölümünde olsalar da olmasalar da o kişilerin Fizik ile olan etkileşimini artırmak, bunları yaparken kendi aramızda samimi bir topluluk oluşturmak vardır.