Seminer: DEÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde Lisansüstü Eğitime Yolculuk (27.05.2004 Saat:15:45)

Yayınlanma Tarihi: 21-05-2024

Konuşmacı: Prof. Dr. Serpil Şakiroğlu

Moderatör: Doç. Dr. Betül Şen Yüksel

Tarih ve Saat: 27 Mayıs 2024, 15:45

Yer: Fen Fakültesi Fizik Bölümü A251 numaralı derslik

Kariyer Planlama komisyonu Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında “Lisans öğrencilerini Lisansüstü Programlar ile İlgili Bilgilendirmek” temalı etkinlik için sayın hocamız Prof. Dr. Serpil ŞAKİROĞLU tarafından “DEÜ Fen bilimleri enstitüsünde lisansüstü eğitime yolculuk” başlıklı seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ait tüm bilgiler ilgili afişte yer almaktadır. Etkinlik kapsamında hali hazırda yüksek lisans eğitimine devam eden öğrencilerimiz de katılım sağlayarak bu eğitimin kendileri için öneminden ve sınavlara hazırlık süreçlerinden bahsedebilirler. Akademik kariyer planlayan ve lisansüstü programlara kayıtlanmak isteyen siz öğrencilerimizin seminere iştirak etmesi önemli olup sizlere oldukça faydalı olacaktır. Seminerde görüşmek üzere.